The Life TAG

Det är tisdag igen och ni vet vad det betyder…TAGTISDAG 😀

1. Vilket år har varit bäst? -Bästa året var nog ändå 2014 tror jag. Det hände mycket kul, även om det året också var lite jobbigt emellan åt så var det ändå det bästa.

2. Vilket år har varit sämst? – Det måste vara 2013 eller 2012. Jag skulle nog säga båda fast på olika sätt.

3. Om jorden skulle gå under, vad skulle du göra sista dagen? – Umgås med min familj och mina vänner och tro det eller ej men jag hade nog fan legat också HAHA 😀 (förlåt om det finns folk som är unga här)

4. Vad längtar du mest till för 2015? – Jag vet inte riktigt faktiskt, jag har ganska mycket ångest för detta året måste jag säga, men jag hoppas att det bli bra ändå.

5. Vilket minne skulle du vilja uppleva igen? – Konfirmationen, Även om jag hatade det vissa stunder så var det ändå en av dom bästa sakerna jag gjort i mitt liv, och nej jag är inte troende.

IMG_3226

6. Om du fick åka till framtiden, vad skulle du vilja göra då? – Helt ärligt vill jag inte det. men var jag tvungen hade jag nog bara kollat mig omkring och sett hur allt hade utvecklats.

7. Om du fick vara en kändis i 2 dagar, vem skulle det vara? – ojj svår men typ Jennifer aniston…Vem vill inte vara typ 45 och va as snygg och se ut som om man var 25?

8. Vad vill du ska hända under 2015? – Ja Jag vet inte riktigt faktiskt men just nu skulle jag bara vilja behålla allt jag har just nu, för just nu är alltid nästan perfekt.

9. Vem skulle du vilja träffa igen som har gått bort? – Min morfar utan tvekan… jag älskar den människan av hela mitt hjärta och jag tänker på han och saknar honom något fruktansvärt varje dag.

IMG_1111.JPG

10. Om du vann 1 miljon, vad skulle du göra då? – Ge bort lite till familjen och sen skulle jag skänka lite och sen tänker jag shoppa och resa upp resten.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>