Start your day with a smile

God morgon!
Idag är det måndag igen och jag ligger kvar i sängen, ska snart ta mig upp hade jag tänkt. Kunde inte sova inatt så har typ bara legat och tänkt och vidrigt. Men tänkte leta upp något att ha på mig, sätta på lite musik och sen sminka mig och äta frukost. Låter inte de som en ganska bra plan?
Ieftermiddag ska jag till Varberg så slutar faktiskt en timma tidigare idag, hur underbart haha 😉 Jag är i stort behov av ett par byxor så de måste jag införskaffa.

IMG_2267.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>