I don’t what it feels like

 Yäyy sov inte längre än till halv ett idag, hurra för mig. haha
Idag gäller det att fördriva tid, mina planer är inte förrens ikväll så jag har en hel del tid att fördriva idag.  hur gör man det då? jag måste städa lite och sen vet jag inte. tänkte väl gå och ta en dusch nu med, men sen har jag inga planer alls idag. 
”I don’t what it feels like, i don’t what it feels like, swimming in the stars when i see her, everytime i see her, when i’m lost and need a sine, she completes me.”
Har ni hört Mr. Probz nya? Grymt fin är den.
YouTube Preview Image
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>