Årsresumé

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? –  Jag har säkert gjort mycket men jag kan inte komma på något speciellt just nu

Höll du några av dina nyårslöften?  –  Jag vet att jag sa att jag skulle sluta röka, och ärligt talat har det inte gått så bra. men jag har varit rökfri ett tag nu faktiskt.                                                                                                                     

Dog någon som stod dig nära? – nej men det har varit nära några gånger tyvärr.

Vilka länder besökte du? – Turkiet och Danmark

10439326_756264457759891_7584543919008781766_n

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015? –  En bättre mående mig är det ända jag vill ha just nu, slutet av detta året har minst sagt varit tufft på många sätt men sen har det hänt väldigt bra saker också.

Vilket/vilka datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? –  17 oktober, 6 juli, 1 januari , 1 juni , 31 maj och en massa fler.

Har du varit sjuk eller skadat dig? – Jag har varit sjuk från och till under året men sen har jag ju varit psykiskt sjuk med.

Bästa köpet/köpen?
min telefon tror jag, och ett par skor jag köpte för någon vecka sen.

Vad spenderade du mest pengar på? 
Mat, skönhet , kläder och en jävla massa redbull

Gjorde någonting dig riktigt glad? – Ja det finns mycket som gjorde mig glad men jag har nog aldrig varit så glad som jag varit dom senaste veckorna. Sen fick jag ju en brorson i januari och jag åkte på semester till turkiet med.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? –  all of me, Thinking out loud, i see fire, freak aa det finns hur många som helst att välja bland

Vad önskar du att du gjort mer? – Att jag tog hand om och brydde mig mer om nära och kära. 

Hur har ditt 2014 varit? – 2014 har varit det bästa året i mitt liv hittills tror jag, även fast jag inte mått super bra senaste tiden så har det varit ett grymt år.

Vad gjorde du på din födelsedag? – jag var i skolan och sen tillbringade jag den i sängen med dom två jag älskar av hela mitt hjärta <3 

De bästa nya människorna du träffade? – Ojj det finns så många men Emma framför allt hon är en sjukt go tjej och mer galen än vad man kan tro haha. men som sagt det var en grym sommar där jag träffade sjukt fina männsikor.

Planer för 2015? – Plugga, dansa, jobba och göra en massa kul saker, inga direkta planer just nu faktiskt.

Vilka kläder har du använt mest? – Min svarta skinjacka och svarta jeans och hoodies

Har du några nyårslöften? – nej egentligen inte, försöka må lite bättre.

Har du haft ett förhållande under 2014? – haha varför kommer alltid denna sorts frågor? Nej men det beror helt på vad man anser som ett förhållande. 

Här kommer lite bilder från året som gått:

IMG_1773hotel-6389-1-0248104-1306260151

tumblr_n1vyn9rWUA1r7769mo1_500

IMG_2072

IMG_3264

20140804-014925-6565535.jpg

 

IMG_0673.PNG

IMG_1120large

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>