söka jobb

god morgon elller aa god middag 😉

Har precis ätit ”frukost” (tacos) och nu är det dags att starta igång dagen som jag känner just nu aldrig kommer ta slut. Jag har såå mycket att hinna med idag.Det är dags att tjäna lite pengar igen så det är dags att söka jobb nu så idag gäller det att ligga i. Här är min lista:

  • Skriva CV
  • Skriva personligt brev
  • Skriva en årsresumé
  • Planera förrätten till imorgon
  • Handla
  • leta outfit till imorgon
  • fixa håret inför imorgon
  • Städa
  • fixa dricka
  • Träffa ett par kompisar

Så idag har jag ingen tid att inte ta vara på, kul dock att jag sova till halv ett, men vafan, det behövde jag känner jag, nu är jag ju pigg och kan göra lite andra roliga saker.

Haaaddeee

IMG_3496

 

denna och svarta byxor fick bli dagens outfit!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>