HAUL

Föråt en miljon gånger för att den är så sen men jag har verkligen inte haft tid, den tiden jag spenderar hemma är sällan själv nu för tiden så jag har typ aldrig tid men nu ska jag slänga upp den innan jag måste dra vidare.

IMG_3494                                   Rut and circle

IMG_3496                                   Gina tricot

IMG_3498                                   Cubus

IMG_3499                                   H&M

IMG_3501                                   Gina tricot

IMG_3507

IMG_3509                                   LUSH

IMG_3510                                                                                       H&M

IMG_3523                                   H&M

sen köpte jag en klänning till nyår också men den kommer jag att hålla på ett tag till. ni kommer att få se den på nyårsafton. Yeyyyy

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>