Psykiatrin är ett skämt

Idag tänker jag lacka lite för jag är arg och jag måste bara få ventilera lite nu.

Som ni kanske vet så har jag haft/har en ganska jobbig tid just nu så jag har därför mått väldigt upp och ner. ibland har jag mått jättebra men sen kommer en uppförsbacke. Och jag har ju en tandläkarpsykolog, det låter sjukt konstigt men hon hjälper mig med min skräck för tandläkaren och hon var en av dom som gjorde att jag faktiskt tog mig igenom min operation i juni. men iallafall hon är endast där för att hjälpa mig att kunna gå till tandläkaren och inget annat. För ungefär 2 år sen hade jag en psykolog som jag träffade när jag kände att jag behövde men jag och hon klickade inte med varandra tyvärr så jag la ner det och klarade mig själv ett tag men nu på senare tid jag har jag känt att jag är i STORT behov av att träffa en psykolog som kan hjälpa mig att få ordning på saker och ting i mitt liv. Men självklart ska det inte vara lätt att få hjälp. Nej de ska ju vara svårare än något annat såklart.

Idag skulle jag därför ha ett möte med min Tandläkarpsykolog (tack gode gud för att hon finns vi min sida och hjälper till) och med ungdomspsyk här, varför? Jo för att ungdomspsyk anser att jag klarar mig med min TandläkarPsykolog. Dom har inte ens läst min papper, för hade dom gjort de så hade dom sett att om de är någon som behöver hjälp så är de jag med tanke på att depression och bipolär ligger i min familj och en läkare sa till mig för något år sen att chansen att jag får de är väldigt hög så hade ungdomspsyk läst igenom mina papper hade jag kanske inte haft problem men nu har jag de. Ungdomspysk tycker att min Tandläkarpsykolog har en utbildning nog för att kunna hjälpa mig mer, men okej ska jag få distanshjälp då eller vadå? Min tandläkarpsykolog jobbar inte i Falkenberg så jag pendlar redan typ 2 – 4 gånger i månaden från Falkenberg och Halmstad , ska jag då pendla fler dagar, kanske varje vecka? jag har en skolgång att sköta nu med.

vad jag ville få ut av detta är att jag tycker att psykiatrin är ett skämt, de är pinsamt att dom som behöver hjälp inte får någon. och att vill ni ha hjälp så kämpa, ge aldrig upp, ni är starka.

tänkte för övrigt att jag faktiskt skulle bli mer ”privat” här och berätta för er lite om depression och om mina tuffa år. Självklart kommer inga namn eller så nämnas på grund av att jag inte vill hänga ut någon men jag ska försöka vara så privat de går.

images (2) images (1)

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>