Alla kan bidra på sitt sätt

God kväll snyggingar!

Min förkylning vill verkligen inte ge med sig, men jag kämpar på i skolan, jag har bara två dagar kvar då jag tydligen vart ledig på fredag så det är gött.
Ingen har väl missat att vi närmar oss oktober månad och oktober är Rosa månaden, vilket innebär att det är rosa bandet kampanj hela månaden och jag tycker att alla ska bidra. det är alldeles för många som blir drabbade av cancer, 4 oktober 2013 dog min morfar i cancer och är det någon jag verkligen saknar så är det han. Cancer är hemskt så jag tycker att varje människa ska göra något för att bidra till kampanjen. Häromdagen skulle jag köpa en ny BB cream då jag inte haft någon på typ ett halv år ( har haft foundation) och då på hyllan ser jag en med rosa förpackning och jag vet att jag köpte en sån förra året , nämligen men BB cream som är lite dyrare och stödjar Rosa bandet. och då känner jag såhär , jag lägger mer än gärna några tior extra på en sån BB än en vanlig bara för att vara med och stödja. Allt för många dör i cancer.
Så gör vad DU kan för att vara med att påverka!
rosa-bandet-garnier-bb-cream-2
 
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>