Halmstad

God kväll!

hur är det med er idag? med mig är det ganska bra faktiskt, Jag har idag besökt min psykolog och sen var jag kvar i halmstad och gick i lite affärer och så, jag är ute efter en ny vinterjacka. och en höstjacka jag har ju mina bebisar (skinnjackorna) men jag vill ha en ”vanlig” med.  Så vet ni något i denna stilen så är alla tips välkommna.
143618-1733_5 590672-7773_5 jacka 1
 

jag har suttit och kollat en massa kläder och jackor nu, jag behöver verkligen utöka min gaderob med lite mysiga höst kläder. 

nu ska jag kolla på BB och sen är det PH klockan 22.00 så nu blir de en kul kväll haha vem tror ni åker i Ph ikväll förresten? Jag är ganska säker på att Amandus åker faktiskt 

Godnatt sötnosar! LOVE

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>