Du behöver din utbildning

idag tänkte jag berätta för er hur jag har insett hur viktig min utbildning faktiskt är. och några av er kanske kan relatera till det, några av er kommer göra det.

jag har tyvärr aldrig tagit skolan på så stort allvar, jag har alltid tänkt att ”jag kan lämna in detta en annan dag, jag behöver inte göra det nu” och nu efter denna sommaren inser jag hur jävla sjukt det är.

men för 2 månader sen vakande jag till liv och all började med ett telefon samtal.

jag var ute på promenad med linnea, vi skulle träffa en kompis och så ringer min kompis emelie och fårgar om jag kan jobba på henne jobb en kväll, detta var en lördagkväll så det skulle bli mycket folk. och jag som blev ganka glad och taggad varade ja och på lördagen gick jag dit med ett leende och kom hem utmattad och nedtämd. Jag har ju tidigare beklagat mig över mitt jobb

 

Skärmavbild 2014-08-01 kl. 00.26.50

 

och så som jag skrev i detta inlägg så är det verkligen. jag har sjukt roliga kollegor och vi små flirtar lite med varandra och aa skrattar och har roligt men jag trivs inte, att gå till jobbet ska vara en kul grej, man ska inte behöva ha ångest över att gå till jobbet. men det har jag emellan åt, inte varje dag men det händer ofta.

denna sommaren har jag provat på restaurang yrket och det var inget för mig, jag kanske går tillbaka någon helg nästa sommar men det blir allt och då blir det endast för att träffa kollegorna och kunderna.

Som ni kanske vet så har jag en dröm om att bli make-up artist och jobba inom mode på något sätt och det är de jag vill hålla på med eller advokat eller något sånt om denna sommaren har jag insett att vill man inte hamna på ett ställe där man inte trivs och inte mår bra så behöver du di utbildning, det finns inga genvägar du kan ta. Kriga för din dröm.

KÄRLEK

 

IMG_9920

 

min första dag på jobbet.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>