Skriva av mig.

okej jag kan inte sova och har kollat på två kärleksfilmer idag och båda handlade om att välja rätt kille och inse vad som är fel och vad som är rätt. och jag har insett en del idag och jag lyssnade på en låt förra sommaren som jag nu i efterhand inser att det handlar om hur mitt liv såg ut då ungefär.

Har ni hört Zara Larssons låt She’s not me?

här kommer några delar ut låten som jag känner mig så träffad på.

”Cause I’ll be waiting here
Another week, or month or year
If you’re lonely ”

”But she´s new and she´s beautiful
You´ve never been in a fight
Yeah it´s awfully perfect now
But you just know deep  inside”

”Said I wonder now
Yeah I wonder how you´ve been
Are you happy?
Is she still the one?
Are U having fun?
Is it for real?
Baby…”

god natt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>