Känslig as hell

Vet ni vad? jag har börjat oroa mig för mig själv..(detta händer typ aldrig) jag vill gråta till allt och är sur på allt och alla, jag är en bitch, jag stör mig på folk. och det där med att jag vill typ gråta till allt. vad  kommer det ifrån, jag berättade en sak för min mamma för typ 3 dagar sen och när jag skulle berätta det började jag böla framför henne och sen i hennes armar, min mascara började liksom rinna så det var liksom inte lite tårar som kom ut. och sen innan jag skulle göra min operation, och nu dom här dagarna efter så vill jag typ gråta varje gång jag öppnar kylen för att jag ser en bit lax och kyckling som ser helt underbart ut men så slår det mig att ”bella du kan inte tugga det där” varför?!! varför just jag? bara jag ser mitt hål där tanden jag drog ut har suttit så blir jag helt panikslagen och vill bara börja böla.

kan någon berätta för mig vad detta beror på? varför beter jag mig såhär? vad är det för fel på mig?

IMG_2441

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>