Lyx Perfymer

är det något jag vill ha lite dyrare så är det perfymer. men vill inte lukta dyrt liksom 😉 nej men jag brukar lägga pengar på lite dyrare perfymer och varför det vet jag inte riktigt men jag tycker att dom luktar godare av någon anledning så idag tänkte jag tipsa er om två perfymer som jag verkligen har älskat. den första är från Prada, den fick jag av moa som ni kanske minns om ni har följt med mig ett tag. den luktade så gott, ganska söt men ändå inte jobbigt söt om ni förstår vad jag menar då. Den andra är från Chanel och den luktade också helt underbart men det var också rena motsatsen, den var inte alls söt i doften men ändå super god , jag jag gillar båda starkt.

Chance_Eau_Tendre

 

Chanel 50ml HÄR

 

 

hämta

Prada 30 ml HÄR 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>