sista minuten besked!

jahoop nu sitter jag nysminkad och ombytt för att jag skulle in till stan men så får jag veta i sista sekund att linnea inte kan så nu sitter jag här och kollar med lite vänner om vad vi ska göra. känns ju fett onödigt att sitta sminkad och fixad och bara sitta hemma eller hur?

Förresten jag har köpt nytt läppstick, det kommer ifrån nordic cap of sweden och är i en ganska nude aktig färg fast med lite skimmer i, super snyggt.

Bild 2014-05-25 kl. 17.38 Bild 2014-05-25 kl. 17.37

tumblr_n3mfvxvHyp1r7769mo1_500

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>