Jag vill bara se dig dansa ikväll

hej guys!

sitter med hårfärg i håret just nu, kände att det var dags att dra i mer rött i det igen, jag saknar inte mitt blonda hår alls faktiskt, trivs mycket bättre i mitt röda hår och sen när det börjar bli lite långt igen så kommer det bli skitsnyggt att locka till, super super!

idag har jag hängt med mina kläder, nej men jag har blivit vädigt pedantisk med mina kläder och skor , dom måste stå snyggt allt måste hänga åt samma håll och sånna småsaker, alla tröjor i en hög, alla bycor i en och aa you name it. konstigt med tanke på att jag är en slarvig tjej men det kanske är för att jag faktiskt älskar kläder och skor som gör att jag vill ha det organiserat typ eller vad säger ni?

nej nu måste jag snart sköja ur mitt hår och äta och sen sminka mig och sen till linnea! svettigt!IMG_1853

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>