Internationella Kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen för er som missat det. jag tycker detta är en dag då vi ska visa våran mamma, mormor, farmor , flickvän m.f hur mycket dom faktiskt betyder för oss. och då säger folk att ”ska det finnas en dag för sånt, ska man inte alltid göra det?” joo självklart men idag är det vi kvinnors dag att få lysa riktigt ordentligt.

om ni tänker på hur vi kvinnor hade det förr i tiden så kan man förstå varför denna dagen finns..liksom dte var vi som stog i köket , det var vi som städade , det var vi som uppfostrade barnen m.m så denna dag var väl en slags hyllning till kvinnan och vårat stronga arbete

Så njut om du e kvinna och e du man, gör att en kvinna i din närhet har det bar denna dag

ta hand om varandra!

images (1)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>