Namn som marknadsföring

ni som kollat på paradise hotel kommer fatta vad jag kommer att skriva nu..

Det fanns en tjej som hette Aina och när ni läste det gissar jag på att eran tanke var på Polisen..och det är precis det. jag läste på hennes blogg precis att en annan PH deltagare hade skrivit ett inlägg och använt sig av rubriken ”Varför jag hatar aina” då tror ju hennes läsare och alla andra att hon menar Aina alltså personen och inte polisen med tanke på att Emelie inte vart så omtyckt efter sista programmet…så då är det ju ganska uppenbart att folk tror det.

och det kallar jag enkel jävla marknadsföring och på någon annans bekostnad, vissa/nästan alla tjärnar pengar på att blogga och självklart vill man ha många läsare , ju fler läsare ju mer betalt, enkel matematik saken är bara den att hon behövde inte ens kämpa för att få all den publiciteten hon faktiskt har fått och det tycker jag e så sjukt fel. hon kommer nu att få betalt för att ha använt någon annan än hon själv. hade hon skrivit ”varför jag hatar polisen” hade ingen reagerat och hon hade absolut inte fått den uppmärksamheten så man får väl ge all cred till Emelie för att hon var så smart men ska man vara korrekt så ska Aina ha pengarna med tanke på att emelie använde hennes namn som marknadsföring.

men det jag vill säga är att ska ni tjärna pengar vill jag att ni använder er av rena kort , gör er förstjänta av er belöning!

kämpa för det ni vill ha

tack och hej det var allt för mig

bild från emelies blogg:

Skärmavbild 2014-03-06 kl. 23.38.24

 

bild från Ainas blogg:

Skärmavbild 2014-03-06 kl. 23.34.14

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>