Att dejta kompisars bästa vänner

okej jag har hört detta så många gånger och jag e så trött på att höra det nu!

en kompis till mig har genomgått ett uppbrott och tyvärr å slutade det inte så bra , dom är inte vänner idag, vilket jag tycker e väldigt synd faktiskt. för att jag är en sån person som gör mina ex till vänner , inte lyckas alla gånger men dom flesta så  mitt ex är min bästa vän idag och jag älskar honom fortfarande men som en fantastisk vän och jag vet inte vad jag skulle gjort utan han, jag hade aldrig i hela mitt liv velat ha han som en sån där ”ex” kille idag ser jag han som min bästa vän och det är klart att jag har tänk både 1 och 2 gånger om jag fortfarande tycker om honom och det gör jag men inte på samma sätt!  och läser du detta bästa vän! du ska veta att jag älskar dig så sjukt mycket, du e underbar! men om sagt jag ser bara inte anledningen att göra sig ovän med någon man faktiskt litat på , delat tankar och känslor med , kanske haft sex med , ni fattar någon som ni delat erat liv med , jag bara fattar inte den grejen!

men det var inte det jag skulle prata om utan det är det här med att dejta sitt ex bästa vän… är det fel? det är nog ett sånt ämne som det inte finns rätt och fel i , det finns bara åsikter , och min åsikt är att, JA man kan dejta sitt ex bästa vän men jag tycker att man borde prata med sitt ex först och kolla av läget , om det inte skulle vara okej så behöver man ju inte göra slut men man kanske ska ta det lite lungt men jag tycker faktiskt att det är okej , jag har som sagt hört detta ett ex antal gånger ”hur kan du” ” jag tycker synd om han” men på riktigt skärp er , vi lever på 2000-talet, jag e inte dum i huvet och eftersom mina ex betyder så mycket för mig så är det självklart att jag redan pratat med dom! så jag anser att det inte är fel att dejta ex bästa vänner men man borde kanske vara lite försiktig!

det vara allt för mig , Tack och hej!

nalle_van

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>