Dagens ämne!

idag tänkte jag skriva lite om kärlek.. vill bara påpeka att jag inte kommer skriva saker om mig och mitt förhållande eller aa inte detaljerade saker!

Jag ställer mig ofta frågan om det är okej att bli tillsammans med sitt ex bästa kompis?                                                   och när jag tänker på det så varför skulle det inte vara det? egentlgen… okej kanske inte känns så jättekul men man har ju gjort slut och någon gång kommer sin patner skaffa en annan. vissa kanske har mer svårt för det än andra men av egna erfarenheter är inte så farligt! lovar så var inte rädda och gå inte och oroa er , ni kommer bli glada för den personens skull

Är svartsjuka bra eller dåligt?

jag har alltid trott att jag inte varit så svartsjuk av mig men nu inser jag att vara svartsjuk kanske är en bra grej så länge den inte går över styr…att vara svartsjuk visar ju bara kärlek egentligen..och att vara svartsjuk är kanske ingen fantastisk känsla men den är fin och att visa sin kille/tjej svartsjuka kan också vara en kärleksförklaring. men tänk på att vara ärlig mot varandra och tänk på att pratar din kille/tjej med en annan tjej och du uppfattar samtalet fel så prata om det , gå inte och irritera dig på det, det gör dig bara paranoid! jag själv umgås väldigt mycket med killar och det kan absolut bli jobbigt men man får bara lära sig att bara visa sin patner den kärleken och hålla alla andra på en väldigt tydlig vänskapsnivå och prata , att göra varandra avundsjuk är bara fel!

det var dom tankarna jag hade! hoppas ni lärde er något!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>