Rökning!

herregud , jag har aldrig haft så många läsare på ett inlägg under bara ett dygn knappt det!

så idag tänkte jag köra på med delen om rökning!

Allt började förra vintern eller aa hösten! jag och linnea ville testa ( det göra alla någon gång) så vi tog en cigg från linneas mamma och sen gick vi till en skog vid mig typ och rökte , det var inte så äckligt som jag trodde att det skulle vara men aa vi gick och köpte tuggummi och sen gick jag upp till min mamma och frågade henne om hon kunde tvätta min jacka, för att den luktade rök jag sa till henne att det var för att vi stog jämte två killar som rökte haha och aa jag tror hon fattade men sa inget…sen så gick det ett tag och vi rökte igen och sen gick det ett tag till innan nästa cigg..och så fortsatte det , till en dag i mitten på 2013 då jag började må sämre och sämre och då var min utväg en cigg , jag vet det låter helt cp men så är det fortfarande…mår jag dåligt och har cigg då tar jag en cigg svårare än så e det inte men samtidigt inser jag att det är ju så dumt att se det som en utväg , men för stunden hjälper det , jag har fått för mig att ju mer på ciggen som försvinner ju mer försvinner också smärtan imon mig! och aa det stämmer på ett sett men det ska ju inte bara ciggen som ska ta bort et dom ska ju bara förvsinna för att jag gör något bra åt dom och faktiskt löser dom! det blev ganska många cigg i sommras ett tag blev det kanske upp till 2 i veckan nu e det kanske 1 i månaden knappt! ibland igen! och jag har folk omkring mig som säger att jag måste sluta och det är folk jag älskar men när man mår som jag gör så är en cigg en dröm ibland och ni vet känslan att få uppfylla en dröm , det är underbart när den önskan försvinner! Men itt nyårs löfte va att faktiskt sluta röka och jag vill göra mina käraste stolta att hålla det och faktiskt sluta! så rökning är ingen utväg kanske snarare ett hinder , tänk på nära och kära och börja aldrig , vill ni veta så dog min morfar i lungcancer på grund av just rökning så! börja aldrig!

BÖRJA ALDRIG RÖKA!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>