Alkohol!

Idag tänkte jag bara skriva lite om vad jag tycker om alkohol och rökning , båda är något jag använt!

vi börjar med alkoholen då, jag har aldrig haft den reglen hemma att alkohol är absolut förbjudet , min mamma har köpt ut cider till mig sen jag var 11 och döm inte henne nu det är inga starka grejer…jag drack det mest hemma då ett tag till maten och så men sen kom det med på tjejkvällar och fester och alla gillade det så det blev en standard , redbull och cider typ!

sen för 2 år sen kanske så ville jag och några andra tjejer prova starkare saker ni vet man är nyfiken på hur dte smakar och så vi hittade en flaska vodka , drack lite och det hela slutar med att jag mår jättedåligt och ligger i linneas säng och mår jättedåligt. vilket e väldigt konstigt med tanke på att jag druckigt väldigt lite! men så var det! vodka var inte alls min grej.

så jag fortsatte med mina cider och på alla tjejkvällar vi haft så har alla gått in med tanken att spåra , och jag var typ den ända som verkligen gick in för dte på riktigt och jag drack tills jag spydde så på midsommarafton 2011 så log jag och spydde på toa klockan 11 så kan det gå!

bra elller dåligt aa jag vet inte kanske inte så smart men just då mådde jag underbart!

och så fortsatte det tills för inte så länge sedan, jag och linnea hittade en gamal flaska med någon konstig sprit som typ var smaksatt jag tyckte den smakade tandkräm men aa iallafall vi blandar lite grogar , jag blir på lyset och tycker att allt e as kuloch ag njuter verkligen av att inte vara den ledsna bella utan att få vara den glada bella och jag njöt av varenda minut! men sen kom ju dagen efter då jag inte mådde så bra jag var inte så bakis men jag hade sån ångest av att jag hade valt alkoholen som en glädjekälla men just då var dte mitt ända alternativ kändes det som!

och aa denna flaska visste ju typ ingen mer än jag och linnea om så vi tog ju av den fler gånger än en gång och det blev vår helg grej typ och vi tar fortfarande ibland när vi e sugna och det står jag för! men på juldagen så hade min bror förfest hemma innan dom skulle ut och killarna kom och joinade mig och linnea och när vi kom hit så fick vi feealing , vi blev taggade och min bror hade glömt en flaska vodka på sitt rum och jag visste ju att alla var fulla och skulle jag a skulle ingen märka det så jag tog ett glas , sen ett till och ett till och tillslut hade jag nog druckigt 5 glas med 1/3 vodka ca kanske lite mer och för mig och inte tål alkohol är det väldigt mycket men jag var glad , vi spelade spel och vi hade allmänt trevligt , jag tror inte jag haft så trevligt på länge ( med dom vi ligger bara i sängen och myser annars) men linneea märke ju att jag blev fullare och fullare och jag ville bara ha mer , tillslut få jag för mig att gå och duscha , varför? (kommer ni fatta sen) jag vet egentligen inte så noga , jag ville bara! Fulltecken nummer 1. duscha, 2. inte kunna äta ordentligt , jag tappade allt jag hade å min gaffel antligen på mig eller på golvet 3. jag pratar som en bebis , 4. jag frågar samma saker 100 gånger! efter att jag och linnea duschat och ätigt så sätter jag på en film , vilken jag tycker suger och såna filmer brukar få mig att tänka typ och då vil jag kolla på dom , fråga mig inte varför ,  jag bara gör det! men nu jag ville inte ens titta filmen sög verkligen! sen kom ju en prövning mina föräldrar kom ju hem och det första linnea sa till mig e skärp dig nu bella! och det gjorde jag tillvis del , jag var väl lite glad bara ! typ trodde dom! men sen gick vi och la oss och när jag vaknar e jag så bakis som det bara går och bli , jag mår så dåligt och jag skäms , och jag vet inte hur många gånger jag sa att jag aldrig mer skulle dricka , men på nyår vart det dags igen! jag drack! och en av dom personener som betyder mest för mig tycker inte om det , varför fortsätter jag då? det kom jag på i helgen…jag blir glad! jag e mig själv tro det eller ej , men det var länge sedan jag var på riktigt lycklig och glad ch jag saknar mig själv! jag e inte mig själv längre! men i helgen så vart jag tvungen att ta reda på vem jag e och vart det riktiga jag finns! och det har jag komit på…jag e en person som kämpar för kärleken i alla lägen alla är värda en andra chans alla gör misstag. men jag kom en sak , något ja inte accepterar är att inte bli sedd , att folk bara tycker synd om dig för att dom vet att du inte mår bra , att folk aldrig bryr sig annars , sånt accepterar inte den riktiga jag! men jag har gjort det , jag har skitigt i att folk tar mig förgivet , att folk säger att dom finns men det betyder inte ett skit , och något som stör mig mest dryga och otrevliga människor! och dom kan inte ens be om ursäkt när dom själva vet att dom e det! Jag är påväg att hitta mig själv igen och då är det människor jag behöver prata med! på riktigt! dom kommer kanske bli arga, ledsna , besvikna , vissa kommer kanske dra eller kommer dom förstå , vet ni jag har inte en anig men nu e det dags att dom får veta vad jag egentligen tycker! jag e trött på att behöva använda alkohol som gläjdekälla

det jag vill säga är att använd inte alkohol som jag! Prata istället

Rökning kommer imån!

god natt!20141122457020838006_sbig

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>