Catwalk!

Satt och kollade på Paradise hotel precis (dör för det programmet) och tjejerna skulle gå catwalk, vilket så jävligt kul ut MEN jag förstår paow som blev rädd, fyfan vad läskigt det måste vara , jag hade ju bara blivit mer nervös om det satt 5 snygga killar och kollade på mig. men sen AK aa jag vet inte riktigt , det är väl bra att gå in med ett bra självförtroende men om man vet att man inte e så bra kanske man inte ska överdriva heller , liksom Självaste Top model jonas hallberg tyckte ju inte om det , är det verklige SÅ bra då? aja alla har vi olika syn på saken!

men mina favvisar är ju Samir och Anja , Samir han e ju snygg och lite badboy kille och en mjukis på samma gång.

och Anja är en typisk sån tjej jag lätt skulle kunna hänga med , skön tjej , lyssnar inte så mycket på andra aa en skön tjej helt enkelt så dom två e mina favvisar

vilka är era?  och varför?

2087110 paradise_hotelAnja

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>