KÄRLEKS TEMA!

jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om kärlek, ett till ska jag kanske säga men jag är jävligt trött på all skit som pågår och ikväll tänkte jag drar lite från mitt eget liv utan att hänga ut personer med namn och så…

Jag tänkte dra upp detta med vad som klassas som otrohet..jag anser att det värsta du kan göra mot en annan person är att vara otrogen, sen vad man anser som att vara otrogen är ju olika men eftersom jag tycker att det är så sjukt illa så tycker jag jag att det är skillnad på att vara kompisar och kramas och att vara tycka om varandra kramas , jag har ganska lätt att se kärlek och jag är ganska bra på att veta när folk har känslor för varandra och inte, och jag har haft folk som har ljugit för mig och detta och jag brukar vara ganska noga med att prata med mina kompisar om detta.

jag har haft en kille som skrivit till mig ett tag nu eller aa sen maj typ och vi har pratat ett tag och vi hörs nästan varje dag problemet är bara åldersskillnaden mellan oss och att jag vi detta laget hade ”pojkvän” eller jag vet inte om jag vill kalla det , vi ses typ varje dag och jag skämmer ut mig gång på gång för denna kille men det bjuder jag på , men jag anser inte att det är otrohet att prata ed en annan kille när man har kille men en annan sak är det om man kramas , myser , ligger på varandra , håller handen och visar starka tecken på att man känner något för den personen. Sen tycker jag att det är mer fel om man sen inte ens kan stå för att man har dessa känslor.

jag har ett annat expempel… en kompis till mig och henns ex var väldigt bra vänner efter att det gjort slut men  denna person lämnade staden och efter ca. 3 månader så hörs dom inte mera , och dom är idag inte vänner alls och han undviker henne till högsta grad. hur i helvete kan man inte stå för sina handligar? Han sa det själv och nu tittar han inte, han skriver inte, han svarar inte och han vågar helt enkelt inte stå för vad han gjort/sagt. Tycker det är sjukt!  Dom har varit tillsammans ett par gånger och dom världens bästa vänner men nu visar han ingenting och han blir illröd i ansiktet och tittar rakt ner och värkligen blir ett med mobilen så fort han ser henne! Sjukt. Hon har försökt fixa det 2 gånger och varit snäll och skrivit som hon känner och velat ha tillbaka honom, det har hon till och mer skrivit till han men han skiter i det och bara tänker på sig själv och är iskall, killar kan vara så sjukt dumma, taskiga, elaka kalla det vad ni vill.

det finns många exempel man kan ta men jag tror att ni fattat poängen! Kärlek är inte lätt men det är vackert om du gör det till det

god natt!

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>